در خارج حصار سبزوار گورستاني بوده كه بقاياي آن هنوز باقيست و مقبره شاهزاده شعيب در آنجا واقع شده كه با احداث خيابان رضوي در سبزوار اين مقبره در حاشيه خيابان واقع گرديده است. مقبره امامزاده شعيب بسيار مجلل و مورد احترام است و داراي صحن و دو حرم و دو مناره مي باشد.
ضريح شاهزاده شعيب در وسط حرم نصب گرديده كه يك طرف آن داراي چهاردهنه و طرف ديگر داراي سه دهنه مي باشد و تمام ضريح از نقره ساخته شده و ستون ها و نيم ستون هاي ضريح و پشت بغل هر دهنه را مطلا كرده اند. ضريح بر روي خاقاني سنگ اصفهان به رنگ زرد به ارتفاع حدودا ۲۰ متر نصب گرديده و بسيار خوش تركيب و ظريف ساخته شده است. در زير گيلويي ضريح كتيبه اي به خط ثلث برجسته دارد كه خط را مطلا كرده و زمينه كتيبه را با لاجورد جلوه داده اند. ارتفاع ضريح ۳ متر مي باشد.
ارتفاع گنبد امامزاده شعيب هفده متر است و كتيبه دور گنبد به خط ثلث سفيد كه در زمينه لاجوردي سوره مباركه جمعه را نوشته اند.
حرم شاهزاده شعيب چهار شاه نشين دارد كه در جلو شاه نشين ها ايوان كوچكي است و چهار حجره در زواياي بنا ساخته شده، داخل حرم و مقرنس زواياي حرم و چهار ايوان كوچك چهار طرف حرم تماما آينه كاري شده است. پخ تمام ايوان ها كاشي هفت رنگي است و در كتيبه ايوان غربي حرم آيه شريفه الله نورالسموات و آيه اذن الله ان ترفع را با خط ثلث نوشته اند كه نام كاتب را ندارد.
در دو زاويه شمال غربي و جنوب شرقي صحن امام زاده دو مناره هر يك داراي دو ماذنه به ارتفاع بيست و پنج متر ساخته شده كه با كاشي تزيين شده اند.
سردر شمالي حرم نقش دو گلدان دارد و قسمتي از سوره مباركه ياسين را با كاشي زمينه لاجورد و خط ثلث سفيد بر روي آن نوشته اند. سردر جنوبي حرم امام زاده شعيب كاشي نره با اسلوب معقلي دارد.
با آن كه رو كار تمام بنا چه در داخل و چه در خارج گنبد و ايوان ها جديد و نو ساخته شده اند،اصل بناي امامزاده شعيب احتمالا از عهد صفوي است